IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera IT operations manager

IT operations manager eller driftchef – titel, arbetsuppgifter och ansvarsområden varierar

Gemensamma behov för våra uppdragsgivare brukar vara en erfaren ledare med stort eget teknikkunnande inom relevant område. Vårt framgångsrecept handlar om kombinationen mellan ledarkompetens, tekniska färdigheter och ett processorienterat fokus.

Driftschefen rapporterar vanligen till IT-chefen och samarbetar nära ledningsgruppen. I rollen ingår ofta, förutom att leda arbetet och säkra IT-driften, att ta fram förslag och driva förbättrings- och utvecklingsarbeten som leder till att effektivisera teknik, arbetssätt och rutiner.

Fråga oss!

Säkerställer leveransen av IT-tjänster för både dagens och morgondagens behov.

Interimsuppdrag

Våra konsulter inom IT operations management går ofta in i interimsuppdrag, både långa och korta. Planerar ni ett projekt eller förändringsarbete? Behöver ni en interimschef i väntan på en rekrytering eller under en planerad eller oplanerad frånvaro?

Ledarskap

Som en del i Wise Group, med specialistföretag inom HR och rekrytering, kan vi personbedömning och vad som krävs för olika typer av ledarroller. Vår process inkluderar grundliga intervjuer, ambitiösa referenstagningar och vid behov relevanta tester.

Nätverk

Vårt nätverk är stort och inkluderar erfarna ledare inom IT. Sannolikheten är stor att vi snabbt kan matcha rätt person med ditt uppdrag, samtidigt som vi säkerställer en riktigt hög kvalitet på kravspecifikation, matchning och urval.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

,

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Svenska IT-organisationer 2016

Undersökning: Hur är synen på IT:s roll i verksamheten? Hur rustade för framtiden är IT-chefer och IT-organisationer? Vilka roller växer?

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.