IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera systemadministratör

Rätt specifikation för ditt uppdrag

Systemadministratör är en bred roll som behöver specificeras noga inför varje konsultuppdrag. Är systemet affärskritiskt kan det krävas extra stora krav på vissa egenskaper och erfarenheter. I andra fall är det avgörande med ett strukturerat arbetssätt och analytisk förmåga, och ibland ligger framgångsfaktorn i tekniken eller i den kommunikativa förmågan. Vi stöttar dig i att definiera din organisations behov.

Fråga oss!

  • Övervakning
  • Installationer
  • Underhåll
  • Säkerhetsuppdatering
  • Felsökning

Stort nätverk av konsulter

Vårt nätverk är stort och konsulter inom infrastruktur är vår kärna. Sannolikheten är stor att vi snabbt kan matcha rätt person med ditt uppdrag.

Nöjda konsulter

Konsulter som trivs med sin arbetsgivare gör också ett bra jobb ute hos kunden. Vi är stolta över att vara en uppskattad konsultarbetsgivare!

Förståelse för behoven

Vi har själva operativ bakgrund inom IT-infrastruktur, teknik och ledarskap. Det gör att vi snabbt kan sätta oss in i hur det ser ut hos er och vad ni behöver.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Svenska IT-organisationer 2016

Undersökning: Hur är synen på IT:s roll i verksamheten? Hur rustade för framtiden är IT-chefer och IT-organisationer? Vilka roller växer?

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.