IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Nyhet

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyr konsult eller rekrytera inom IT Support & Operations

Inom vårt kompetensområde IT Support & Operations arbetar vi med roller inom IT-support, servicedesk, systemadministration, molntjänster och IT-drift – grunden för företagets infrastruktur och användarupplevelse.

Här samarbetar du med våra nischade team, som effektivt och med hög kvalitet matchar dig med rätt person för dina behov – oavsett om det är på kortare sikt via konsultuthyrning eller långsiktigt via rekrytering. Vår drömkund är du som har höga krav på matchningsprocessen, gärna använder oss som bollplank och rådgivare och uppskattar en proaktiv approach.

Vill du att vi kontaktar dig?

Våra erbjudanden

  • Hyr konsult eller rekrytera inom IT-support

    Helpdesk-tekniker, servicedesk-tekniker, supporttekniker, onsite-tekniker, 1st line, 2nd line och 3rd line support. Oavsett vad ditt behov av teknisk kompetens och erfarenheter är, adderar vi mjuka värden och fokuserar på vem som passar i just ditt team.

  • Hyr konsult eller rekrytera inom IT-drift

    Drifttekniker, virtualiseringstekniker, infrastrukturtekniker, applikationstekniker och systemadministratörer. Titlar och tekniska ansvarsområden varierar från företag till företag. För att vi ska kunna ge dig rätt person för uppdraget är det viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska driftas och vilket ansvar som ingår i rollen.

Specialister inom området

Läs mer

Referenser

”Efter att ha provat flera andra aktörer på marknaden har jag valt att arbeta med Wise IT. Min kontaktperson på Wise IT har sedan dess alltid levererat snabbt och på ett professionellt arbetssätt. Hittills har Wise IT hjälpt mig att hitta fyra duktiga drifttekniker!”

Christer Wilander, H2OData

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Anders Hedenros, Praktikertjänst

Kontakt

×

Kontakt


Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.