IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra supporttekniker

Rätt person för din organisation

I vissa fall är det fördelaktigt att hyra en supporttekniker istället för att anställa en: vid arbetstoppar, vid planerad eller oplanerad frånvaro av ordinarie personal, vid tidsbegränsade projekt eller vid stora nya kundavtal.

En roll inom IT-support ser oftast olika ut från företag till företag. Den kan till exempel inkludera arbete med:

 • problemlösning, konfigurering och installation
 • hårdvara, mjukvara och kringutrustning
 • IT-support via telefon, webb och mail
 • IT-support på plats hos användaren.

Utgångspunkten är alltid din organisations situation och behov. Tillsammans med er fastställer vi en kravprofil som är specifik för uppdraget. Ni kan känna er trygga med att få en kollega som, även om det är för en kortare period, passar väl in på er arbetsplats. Vi säkerställer såväl teknisk som social kompetens och förmåga att ge toppklassig service. Välkommen att ställa de frågor du har om hur processen för konsultuthyrning ser ut.

Fråga oss!

 • Supporttekniker
 • Helpdesk
 • Servicedesk
 • SD-tekniker
 • HD-tekniker
 • Onsitetekniker
 • 1st line support
 • IT-tekniker
 • Supportspecialist

Personlig lämplighet

För en supporttekniker är pedagogik en lika viktig egenskap som logik - alla medarbetare och/eller kunder ska känna sig bekväma med att ställa frågor, på alla nivåer.

Flexibelt för ditt företag

Vi vet att oväntade situationer kan uppstå. Med en förståelse för ditt företags situation kan vi snabbt och smidigt skräddarsy en lösning för det tidsperspektiv som passar, och justera enligt önskemål. Yes, we can, kontakta oss redan idag.

Nöjda konsulter och kunder

Vi är stolta över att kunna säga att såväl konsulter som kunder är nöjda med vår träffsäkra matchning, faktiskt så nöjda att flera av supportteknikerna har fått fast jobb efter hyrperioden.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.