IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera systemutvecklare

Vi hjälper dig att attrahera systemutvecklare

Många företag tycker idag att det är svårt att hitta duktiga systemutvecklare. Kanske har du själv annonserat efter efter en vass systemutvecklare men mötts av en ekande tom inkorg? Lyckas du ändå få några svar så är kompetensen inom helt andra områden. Får du känslan av att alla systemutvecklare idag bara vill jobba på Spotify eller bygga nya Candy Crush?

Vårt specialistteam Dev Search stöttar dig när du behöver rekrytera specialister inom utveckling.

Fråga oss!

  • .Net-utvecklare
  • Javautvecklare
  • Webbutvecklare
  • Gränssnittsutvecklare
  • Apputvecklare

Vi hjälper ert bolag att locka systemutvecklare

Idag ställer systemutvecklare höga krav på sin arbetsgivare. Man vill jobba med den senaste tekniken och utveckla en intressant produkt. Vi vet vad som lockar utvecklare. Därför hjälper vi dig att lyfta fram det unika i ditt bolag som attraherar rätt typ av utvecklare oavsett om du behöver hyra in eller rekrytera en systemutvecklare.

Vi vet i vilka kanaler du når systemutvecklare

Det kan vara en utmaning att hitta rätt kanaler för att nå ut till systemutvecklare. Men faktum är att det finns mängder av sociala medier, webbforum och webbplatser där utvecklare möts, byter idéer, kodar och utvärderar sina karriärmöjligheter. Vi finns där. Våra dedikerade researchers arbetar stenhårt med att knyta kontakter med de skarpaste utvecklarna som landet har att erbjuda.

Det är viktigt att kravprofilen för systemutvecklare är rätt

För att ditt företag ska lyckas så behöver du rätt person. Ibland är det inte alltid den person med flest år i branschen och som kan flest kodspråk som är bäst lämpad för tjänsten du vill tillsätta. Vi hjälper dig att ta fram precis rätt kravspecifikation så att rätt person hamnar på rätt plats hos er. Därefter börjar vi vår searchprocess i de kanaler som är lämpligast.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Nobina, Nobina

”Vilka fantastiska kandidater ni vaskar fram. Känns ibland som de var födda att börja jobba här. Och ovanpå det har man flera att välja på. Bra jobb!”

Söderberg & Partners, Söderberg & Partners

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Visual Art, Visual Art

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.