IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera .Net-utvecklare

Vi hittar rätt .NET-utvecklare för er

.NET är ett av världens mest populära programmeringsspråk. Det används bland annat för att utveckla applikationer för Microsoft Windows, smartphones och surfplattor. En av de stora fördelarna med .NET är att det är plattformsoberoende. Oavsett om ditt företag är i behov av en .NET-utvecklare som bygger upp en plattform från grunden eller en person som bistår er i driften av den befintliga plattformen hittar du den kompetens ni behöver hos Wise IT.

Vårt specialistteam Dev Search stöttar dig när du behöver rekrytera specialister inom utveckling.

Fråga oss!

  • C#
  • ASP.NET
  • Visual Basic

Matchning och skräddarsydda lösningar

Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att föra samman utvecklare och kunder. Våra uppdragsgivare får alltid en snabb och smidig matchning och rekryteringsprocess där .NET-utvecklare väljs ut enligt gemensamt framtagen kravprofil. Om ditt företag har speciella behov har vi verktyg och processer för att hitta dessa kompetenser i våra nätverk.

Dra nytta av vårt kontaktnät

I mer än femton års tid har Wise IT varit ett av marknadens ledande konsult- och rekryteringsföretag. Detta innebär att vi vid sidan av vår erfarenhet och vår kunskap också har ett omfattande kontaktnät som vi har byggt upp med viktiga aktörer inom IT-branschen. Vi arbetar uteslutande med erfarna och kompetenta .NET-utvecklare som är lyhörda inför kundens önskemål och idéer. Det räcker alltså inte att bara teknisk kunskap, man bör ha förståelse för kundens affär och utmaningar.

Vi vet i vilka kanaler du hittar .NET-utvecklare

Det kan vara en utmaning att hitta rätt kanaler för att nå ut till systemutvecklare. Men faktum är att det finns mängder av sociala medier, webbforum och webbplatser där utvecklare möts, byter idéer, kodar och utvärderar sina karriärmöjligheter. Vi finns där. Våra dedikerade researchers arbetar stenhårt med att knyta kontakter med de skarpaste utvecklarna som landet har att erbjuda.

Snabbt, enkelt, effektivt

Sagt om oss

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Nobina, Nobina

”Vilka fantastiska kandidater ni vaskar fram. Känns ibland som de var födda att börja jobba här. Och ovanpå det har man flera att välja på. Bra jobb!”

Söderberg & Partners, Söderberg & Partners

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Visual Art, Visual Art

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.