IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera drifttekniker

IT-drift – grunden i infrastrukturen

Exakt vad IT-driften omfattar varierar från företag till företag. För att vi ska kunna ge dig rätt person för uppdraget är det viktigt att vi tillsammans går igenom vad som ska driftas och vilket ansvar som ingår i rollen.

Det behöver inte vara svårt att hitta en duktig drifttekniker idag. Att hitta en person med rätt attityd och rätt personlighet som passar in i just er organisation kan dock vara svårare. En drifttekniker kan ha mängder av imponerande tekniska specialiteter i sin kompetensprofil, men vad som ibland kan vara av större betydelse är om driftteknikern kan kommunicera på rätt sätt med sina medarbetare. Vilken personlighetstyp behövs för att få ert team att lyfta?

Fråga oss!

  • Windows, Linux, Unix
  • Virtualisering, VMware, HyperV
  • Citrix
  • Databas
  • Systemadministration

Personliga egenskaper är viktiga i processen

Wise IT ingår i Wise Group med specialistbolag inom HR och rekrytering. Vi kan med andra ord personbedömning. Vid hyra av drifttekniker är det viktigt att konsulten som person matchar rätt mot det företagsklimat ni har i just er organisation. För att säkerställa dessa mjuka värden utför vi intervjuer och ambitiösa referenstagningar.

Vi har bakgrunden för att hitta rätt person

Våra konsultchefer har mångårig erfarenhet av operativt arbete inom infrastruktur, teknik och ledarskap. Det gör att vi enkelt kan sätta oss in i hur din organisation fungerar och vad som är viktigt att hitta hos framtida medarbetare vad gäller erfarenhet, tekniska kunskaper och framförallt personliga egenskaper.

Har du behov på kort eller lång sikt?

Ibland uppstår behov av drifttekniker som måste lösas akut. Vid andra tillfällen har man god tid på sig att hitta en permanent lösning. Just ditt behov behöver inte vara likt någon annans, därför skräddarsyr vi den lösning som passar dig bäst - oavsett om det är en ny kollega eller en konsult som du söker.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

,

”Jag kan varmt rekommendera Wise IT då jag har fått ett mycket professionellt bemötande från både rekryteringskonsult och kundansvarig. Wise IT förstod snabbt min affär och kunde översätta den på ett bra sätt för att attrahera rätt kandidat(er) som också fick rätt förväntan på oss som arbetsgivare. Jag och Wise IT hade en bra dialog under hela processen. Rekryteringskonsulten drev processen hela tiden framåt och gav mig kontinuerlig återkoppling så att jag alltid var delaktig i vad som hände.”

Praktikertjänst, Praktikertjänst

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.