IT Support & Operations

Rekrytering och konsulter inom IT-support, infrastruktur, systemadministration, molntjänster och IT-drift.

Business IT

Rekrytering och konsulter - ledare och verksamhetsnära roller inom t.ex. projektledning, kravanalys, test och affärssystem.

Software & Development

Rekrytering av utvecklare – med specialisering inom backend och frontend, DW/BI-databas, mjukvaruarkitekter och CTO-roller.

Wise IT Inhouse

Din professionella rekyteringspartner inhouse hos er - IT-rekryterare, IT-researchers, konsultation och rekryteringsåtaganden.

Hyra och rekrytera javautvecklare

Precis rätt javautvecklare för dig

Java är ett av de vanligaste programmeringsspråken idag och det sägs att det finns över nio miljoner javautvecklare i världen. Våra kunder kommer till oss eftersom att de ofta upplever att det är svårt att få in rätt sökande till deras utlysta tjänster. Många av våra kunder har även svenska som talat språk som krav för att kandidaten ska kunna göra ett bra jobb i organisationen, vilket gör rekryteringen ännu svårare. Vi hjälper våra kunder att hitta precis rätt utvecklare genom att använda oss av både breda och nischade annonseringskanaler men även genom ett sökarbete i kanaler som it-forum, databaser och sociala medier.

Vårt specialistteam Dev Search stöttar dig när du behöver rekrytera specialister inom utveckling.

Fråga oss!

  • Designar och utvecklar objektorienterat
  • Utvecklar prototyper och funktioner
  • Kodar, testar och uppgraderar mjukvara
  • Implementerar och supportar inom J2EE, J2ME och J2SE

Vi marknadsför ditt bolag mot javautvecklare

Idag ställer javautvecklare höga krav på sin arbetsgivare. Man vill jobba med den senaste tekniken och utveckla en intressant produkt. Vi vet vad som lockar utvecklare. Därför hjälper vi dig att lyfta fram det unika i ditt bolag som attraherar rätt typ av utvecklare oavsett om du behöver hyra in eller rekrytera en eller flera javautvecklare.

Vi har bakgrunden för att hitta rätt person

Våra rekryterare och konsultchefer har mångårig erfarenhet av operativt arbete inom infrastruktur, teknik och ledarskap. Det gör att vi enkelt kan sätta oss in i hur din organisation fungerar och vad som är viktigt att hitta hos framtida medarbetare vad gäller erfarenhet, tekniska kunskaper och framförallt personliga egenskaper.

Rätt person för uppdraget

Våra rekryteringskonsulter är experter på att kartlägga behov och matcha kompetens. Vår långa erfarenhet gör att vi är trygga i vetskapen om att du som kund alltid får rätt person för uppdraget.

Enkelt, snabbt, effektivt

Sagt om oss

”Sam på Wise IT har på ett mycket bra sätt ställt rätt frågor och kommit med idéer som gjort att jag kunnat se fördelar med att förändra kravprofilen under processens gång. Som resultat har jag nu en kravprofil men framförallt en kandidat som är mycket bättre lämpad till rollen än vad jag annars hade haft.

Sam har varit drivande i att söka en förståelse för vad jag verkligen behöver och när jag varit otydlig så har Sam fortsatt dialogen tills vi båda haft en samsyn om vilka behov som finns.”

Nobina, Nobina

”Vilka fantastiska kandidater ni vaskar fram. Känns ibland som de var födda att börja jobba här. Och ovanpå det har man flera att välja på. Bra jobb!”

Söderberg & Partners, Söderberg & Partners

”Genom bra kundkännedom och förståelse av vårt behov har Wise IT på kort tid lyckats hitta ett flertal bra systemutvecklare som matchade vårt behov. Wise IT har framförallt lyckats med konsten att hitta rätt när det gäller att få fram dom mjuka värdena hos kandidater. Det vill säga personligheter som bidrar till vår verksamhet. Något som är svårt att tyda utifrån ett CV. Jag kan därmed varmt rekommendera Wise IT.”

Marginalen bank, Marginalen bank

”Sam Joukhadar at Wise IT has helped our development department fill some technical positions over the last year and his enthusiasm and attention to getting the right person for the role are second to none. Nothing is too much trouble for them and they do everything with a smile. Unhesitatingly recommend Sam and his team.”

Visual Art, Visual Art

Så attraherar du den nya IT-generationen

Har ni det som krävs för att locka till er framtidens IT-stjärnor? Här är en guide som går igenom 6 saker du […]

Vill du bli kontaktad?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort och hjälper dig på bästa sätt!

Kontakt

×

Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Kontakt


Är du kandidat och söker nytt jobb? Connecta med oss här!

Registrera dig här

Genom att skicka formuläret godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med vår Privacy Policy.